-->

For sale: Nieuwe Looiersstraat 142, 1017 VG Amsterdam

€800,000
Type of residence House, mansion, terraced house
Liveable area 86 m²
Plot size 32 m²
Acceptance By consultation

Definition

*4 STUDIO'S IN 1 PAND*
Geheel pand, met high end studio's op een triple A locatie nabij de grachtengordel van Amsterdam. De verdiepingen op de bel etage, eerste verdieping en het souterrain zijn zeer hoogwaardig gerenoveerd en voorzien van moderne fraaie keuken, nieuwe badkamers, installaties en visgraat vloeren. Het complex beschikt over een nieuwe fundering. Een mooie kans voor bijvoorbeeld ouders voor kinderen, of voor eenieder met een visie om de diverse mogelijkheden die dit pand biedt te benutten. Bruto vloeroppervlakte 117 m2. Eigen grond, geen erfpacht. *UNIQUE STUDIO's– FULL COMPLEX – HIGH END REFURBISHED – SUPERB LOCATION – FREEHOLD *

LOCATIE
De Nieuwe Looierstraat ligt op een fantastische locatie nabij de grachtengordel, het Amstelveld, en de Pijp. Nabij alle hot spots van de Weteringbuurt, Reguliers- en Utrechtsestraat. Het station Vijzelgracht van de Noord-Zuidlijn ligt op 350 meter afstand.

INDELING
Het complex is hoogwaardig gerenoveerd, alle verdiepingen zijn in 2019 gemoderniseerd met uitzondering van de 2e (kap)verdieping. Lichte en frisse ruimtes met een bijzonder moderne en luxe afwerking, waarbij de woning zeer efficient is ingedeeld en de mogelijkheden maximaal zijn benut. Op alle verdiepingen is een matzwarte keuken geplaatst, voorzien van marmerlook werkblad, inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, oven en marmerlook werkbladen. Tevens is de gevel, inclusief deuren, trappen, verlichting en de hemelwaterafvoeren fraai gerenoveerd.

SOUTERRAIN
Eigen entree naar het souterrain. Het souterrain is voorzien van een fraai moderne matzwarte open keuken. Tevens is er een eigen badkamer met douche, en een toilet en wordt de studio opgeleverd met een inbouwkastenwand.

BEL ETAGE
Eigen voordeur met toegang tot de woonkamer met fraaie open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, met vaatwasser en wasmachine. Aan de achterzijde de slaapkamer en aangrenzend, de badkamer voorzien van regendouche, wastafel en WC.

EERSTE VERDIEPING
Voordeur met trap naar de eerste verdieping, studio met 2 ramen aan de voorzijde, optimale lay out door de slimme plaatsing van de keuken met kookeiland waaraan ook gezeten kan worden. Diverse bergruimte en aangrenzend de badkamer met wc, wastafel en douche. In de hal op de eerste etage bevinden zich de cv-kast en de opstalplaats van de wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING
De 2e verdieping is verhuurd en is bereikbaar met een vaste trap. Dit is een open ruimte voorzien van dakvensters, een keukenblok voorzien van een wastafel en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Huursom per jaar € 5.400,- incl. per jaar

KENMERKEN
- Uniek object in de Weteringbuurt, nabij de Amsterdamse grachtengordel
- Visgraat vloeren, matzwarte keukens voorzien van marmerlook werkbladen
- Badkamers voorzien van handvorm wandtegels en marmerlook vloeren
- Bijzonder fraai gerenoveerd en luxe verbouwde pand
- Bruto vloeroppervlak per verdieping ca. 30,2 m2,
- 4 verdiepingen
- Funderingsherstel is in 2011 uitgevoerd
- Nabij station Vijzelgracht van de Noord – Zuidlijn
- Eigen grond

Features

Offer
Reference number 000000790
Asking price €800,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Offered since 27 November 2019
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 32 m²
Effective area 86 m²
Content 325 m³
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 4
Boiler
Type of boiler HR combi ketel (gas gestookt combiketel)
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system

Map

Recently viewed