Description

Op super leuke locatie, ruime lichte eengezinswoning met zonnige tuin! Met ca. 118 m² woonoppervlakte, 4 slaapkamers en 2 badkamers is het ruim en comfortabel.
De woning ligt in een rustige woonomgeving met de achtertuin direct aan natuurgebied ’t Gein en nabij Winkelcentrum Reigersbos voor jouw dagelijkse boodschappen. Voor de auto is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Metrostation Reigersbos en Gein liggen op loopafstand en hetzelfde geldt voor de bushalte. Met diverse uitvalswegen in de buurt (A2, A9 en A10) is de bereikbaarheid, ook met de auto, uitstekend. In de directe omgeving liggen de natuurgebieden
't Gein en de Gaasperplas waar je sport en ontspanning goed met elkaar kunt afwisselen.

Kortom een ideale locatie voor jonge gezinnen die graag alle voorzieningen in de omgeving willen hebben.

INDELING:

Begane grond:
Entree in de hal met toilet en toegang tot de woonkamer met half open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Via een schuifpui en deur kan de tuin worden betreden. De pui én de glazen deur maken de woonkamer zeer mooi licht. De diepe tuin van ca. 11 meter biedt veel mogelijkheden en is voorzien van een schuur en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de eerste badkamer, voorzien van een ligbad en douchecabine, verder zijn er 3 slaapkamers op deze verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de wasruimte, de tweede badkamer welke is voorzien van een jacuzzi, toilet en wastafel, en een ruime slaapkamer met meerdere inbouwkasten.

Kenmerken:
- gezinswoning met voor- en achtertuin;
- bouwjaar 1983;
- woonoppervlakte circa 118 m²;
- 5-kamer woning;
- 4 slaapkamers;
- 2 badkamers;
- energielabel B;

Bijzonderheden:
- direct beschikbaar;
- erfpachtgrond gemeente Amsterdam, afgekocht tot en met 30-11-2045;
- Vrij parkeren in de omgeving;
- Woonoppervlakte 117 m² ( NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de informatie of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij als makelaar de adviseur van verkoper. Wij raden u aan om een eigen deskundige (aankoop)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Als u specifieke wensen heeft omtrent de woning, is het verstandig om die tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen.

Features