Sold

Sold: Willem de Zwijgerlaan 334D10, 1055 RD Amsterdam

€220,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 32.9 m²
Status Sold
Plot size 32.9 m²
Acceptance By consultation

Description

Starters opgelet! Een gezellig studio-appartement van ca 31 m2, op een toplocatie in de wijk 'Bos en Lommer', met tal van voorzieningen binnen handbereik.

Betaalbaar wonen in Amsterdam in een compact maar compleet studio-appartement, het kan hier! Dit studio-appartement is gelegen op de derde verdieping van wooncomplex Tetterode. Het betreft een praktische leefruimte met een woonkamer, een gezellige open keuken, slaapslaapvertrek en een nette badkamer. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke wasruimte en fietsenstalling.

INDELING

Begane grond
Binnenkomst in de centrale hal op de begane grond, waar zich tevens de brievenbussen bevinden. Het trappenhuis of de lift brengt je naar de derde verdieping, waar de studio is gelegen. Verder heb je toegang tot de fietsenstalling en de gemeenschappelijke wasruimte.

Entree appartement op de derde verdieping
Bij binnenkomst ziet u direct de open keuken aan uw rechter zijde. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer met toilet, wasbak en douche. In het verlengde van de keuken is er ruimte voor een eettafel en stoelen, het woongedeelte, en achterin de studio is er ruimte om uw bed te plaatsen. Uiteraard kunt u het naar eigen wens indelen.

LOCATIE

De Tetterode-Promenade bevindt zich op de Willem de Zwijgerlaan in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam-West. Een gewilde plek door het mooie uitzicht op de Westertoren en goede bereikbaarheid
Tevens heeft het appartement een gunstige ligging ten opzichte van winkels, stadsparken, het populaire cultureel centrum De Hallen, het openbaar vervoer en uitvalswegen. Ook het centrum van Amsterdam is eenvoudig met het openbaar vervoer of per fiets te bereiken.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 31 m2
- Servicekosten: 112,55 euro per maand
- Particuliere erfpacht per jaar €250,-, kan pas in 2045 worden gewijzigd
- Momenteel nog verhuurd, kan verhuurd worden verkocht, indien niet gewenst, kan de huur worden opgezegd per 31-12-2020 zodat de woning vrij van huur is per 01-01-2021
- Liften aanwezig
- Gemeenschappelijke wasruimte en fietsenstalling
- Oplevering in overleg
- Parkeerplaats te huur in het naastgelegen complex voor ca. €90 per maand

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. "

Features

Offer
Reference number 000001135
Asking price €220,000
Service costs €112.55
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 29 October 2020
Last updated 05 December 2020
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1959
Surfaces and content
Plot size 32.9 m²
Effective area 32.9 m²
Content 105 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes

Floor plans

Map

Close

Recently viewed