New for sale

For sale: Winthontstraat 20, 1013 BR Amsterdam

€510,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 86.6 m²
Status New for sale
Plot size 72.9 m²
Acceptance By consultation

Description

Omschrijving:

Fantastisch appartement op een toplocatie in hartje Amsterdam! Met de Jordaan, de Haarlemmerstraat (uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland) en het Centraal Station om de hoek, woont u op een bijzonder stukje Amsterdam.

Indeling:

Entree, hal, toegang tot de tweede slaapkamer / kantoor. De trap naar beneden leidt naar een ruimere hal met een werk nisje onder te trap. Ideaal als werkplek aan huis! Via deze hal is de badkamer met ligbad te betreden. Aan de voorzijde van de woning bevind zich de lichte woonkamer met geweldig uitzicht richting het IJ. De open keuken biedt een gezellige plek om te koken en te borrelen. Aan de achterzijde van de woning bevind zich de ruime slaapkamer met balkon.

Omgeving:

Het Westerdokseiland is één van de populairste locaties in Amsterdam en ligt aan de rand van de Jordaan met een moderne binnenhaven met open vaarverbinding naar het IJ en de Prinsengracht. Op een steenworp afstand is de grachtengordel, de Westelijke eilanden (Bickers-, Prinsen- en Realeneiland), het Centraal Station, de Noordermarkt, het Prinseneiland, de Haarlemmerbuurt en het Westerpark. De Jordaan heeft veel gezellige cafés en restaurants. Elke zaterdag is er een biologische markt op de Noordermarkt en een knusse markt op de Lindengracht. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich op loopafstand één van de leukste winkelstraten van Amsterdam: de Haarlemmerstraat. Restaurants en cafés in de Jordaan zoals café Thijssen, Tabac, of koffie met zelfgemaakt appelgebak bij Winkel. Cultuur en sport in de Movies, Fitness4Free of Squashcity of in het Westerpark. Het BIM huis, Pakhuis de Zwijger en het Muziekgebouw liggen meer oostelijk aan het IJ. Tenslotte Amsterdam Noord: het NSDM terrein en het filmmuseum EYE zijn met de pont te bereiken. Bereikbaarheid: De Westerdoksdijk is aan het IJ gelegen en is uitstekend te bereiken via de Ring West en Ring Oost. Openbaar vervoer via het Centraal Station op loopafstand met metro, trein en busverbindingen. Schiphol is in 20 treinminuten te bereiken.

Bijzonderheden:

- Professionele en gezonde Vereniging van Eigenaars;
- Maandelijkse bijdrage VvE € 177,35;
- Erfpacht: de canon is afgekocht tot en met het einde van het tijdvak zijnde 15 november 2055. De aanvraag voor afkoop eeuwigdurende erfpacht is op tijd gedaan.
- Woonoppervlakte 86,6m³, inhoud 282,5m³ (conform meetinstructie);
- Totaal balkonoppervlakte: 1,9m²
- gebouwd in 2006;
- oplevering in overleg.

Features

Offer
Reference number 000001035
Asking price €510,000
Service costs €177.35
Electricity €23
Gas €98
Water €15
Furnishing Optional
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 31 July 2020
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Surfaces and content
Plot size 72.9 m²
Effective area 86.6 m²
Content 282 m³
Surface area external, linked storage rooms 1.9 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate A
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Floor plans

Map

Close

Recently viewed