Beschrijving

Heerlijk licht en ruim 3-kamerappartement van circa 78m² gelegen op de eerste verdieping met een groot dakterras op het zuiden en een ruime studio van 21m² met badkamer op de derde verdieping. De studio kan gebruikt worden als werkruimte of extra slaapkamer, maar zou ook ingezet kunnen worden voor korte of lange termijn verhuur.
In 2018 is de woning voorzien van een prachtige aanbouw van red cedar hout en een zwarte moderne schuifpui over de gehele breedte van de woning. De studio op de derde verdieping is gerealiseerd in 2016.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u bij de entree op de eerste verdieping. Het trappenhuis wordt alleen gedeeld met de bewoners van de tweede verdieping. Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning ligt de ruime en lichte master bedroom met aansluitend de tweede slaapkamer welke ook ideaal is om te gebruiken als inloopkast, studeerkamer of babykamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wasbak, designradiator en de aansluiting voor de wasmachine. De woning heeft een apart ruim toilet. Aan de achterzijde van de woning komt u via de zwarte stalen deuren in de riante en lichte woonkamer met open keuken, inclusief kookeiland en voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan beide kanten van de woonkamer is veel kast- en opbergruimte aanwezig. De woonkamer biedt via de aanbouw toegang tot het zonnige dakterras. De aanbouw is voorzien van vloerverwarming, heeft twee grote lichtstraten in het plafond en de ramen van de schuifpui zijn uitgerust met een warmte werend element. Het dakterras is voorzien van composiet vlonder planken, die duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Het dakterras ligt op het zonnige zuiden en biedt uitzicht op de groene binnentuinen, u kunt hier in de zomer van 8 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds heerlijk van de zon genieten. 

Via het trappenhuis bereikt u de studio met badkamer van circa 21m² op de derde verdieping. Er is een omgevingsvergunning voor de studio, waardoor deze gebruikt zou kunnen worden voor verhuur. Daarnaast is de ruimte te gebruiken als derde slaapkamer of kantoor. De moderne badkamer heeft een douchecabine, wastafel, toilet en designradiator. Ook is in de badkamer een ingebouwde kast aanwezig met veel opbergruimte.

Buurt/omgeving
U woont hier in een rustige doodlopende straat in de populaire Swammerdambuurt, nabij de Weesperzijde en de Amstel, op steenworp afstand van de binnenstad en de Pijp. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand, zoals bekende cafés en restaurants (Loetje en De Ysbreeker), stadsparken (o.a. Sarphatipark en Oosterpark) en verschillende (buurt)winkels. Voor de deur is een parkeerpleintje met voldoende parkeerplekken. De locatie is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De metrostations Wibautstraat en Weesperplein zijn op loopafstand en met de auto bereikt u binnen 5 minuten via de Wibautstraat de Ring A10. 
Het betreft een kleinschalige gezonde VvE bestaande uit 14 appartementsrechten die beheerd wordt door een professionele externe VvE beheerder, de servicekosten bedragen € 137,- per maand.

Kenmerken
-	3-kamerappartement van circa 78m² op de eerste verdieping en een studio van 21m² op de derde verdieping
-	In 2016 gerenoveerde zolderruimte tot studio met extra werk/slaapkamer en badkamer met omgevingsvergunning
-	Luxe uitbouw gerealiseerd in 2018 met vloerverwarming, lichtstraten en schuifpui over de gehele breedte van de woning met warmte werend glas
-	Riant en zonnig dakterras grenzend aan de woonkamer van circa 14m² op het zuiden
-	Het gezamenlijke trappenhuis is in 2020 opgeknapt inclusief vloerbedekking
-	Leveringsdatum mogelijk per 1-6-2021
-	Gezonde VvE onder professioneel beheer, servicekosten € 137,- per maand
-	Erfpacht afgekocht tot 1-1-2057
-	Bouwjaar 1888
-	Notaris: keuze koper, ring Amsterdam
-	Energielabel B

Deze informatie is door HousingNet met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Kenmerken