Verhuren aan expats

Wilt u ook uw woning verhuren aan een betrouwbare en uitgebreid gescreende expat? Negentig procent van onze huurders zijn expats die werken voor nationale en internationale bedrijven.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur aan expats en zorgen ervoor dat uw woning op de juiste plaatsen onder de aandacht wordt gebracht om deze ideale huurders te bereiken. Met meer dan 10 jaar ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt hebben we een zeer groot netwerk opgebouwd van relocation agents en nationale- en internationale bedrijven.

Naast de 30 woningwebsites zoals Funda, Pararius, ExpatRentals etc. waar we uw woning op adverteren brengen we uw woning ook onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk, op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen die een woning zoekt in Amsterdam of omstreken uw woning te zien krijgt.

In de loop der jaren hebben wij zelf ook een flink bestand met expats opgebouwd die via onze aanhuurmakelaars hun woning in Amsterdam hebben gevonden. Zodra deze expats weer een nieuwe woning zoeken nemen ze contact met ons op om ze weer te helpen met het vinden van de juiste woning. Ook deze kandidaten kunnen wij matchen met uw woning.

Expats zijn de ideale huurders omdat ze de huur op tijd betalen, je woning met respect gebruiken en vaak maar zo'n 12 tot 24 maanden in de woning verblijven.