Vacatures

Office Manager:

Ben jij een enthousiast en georganiseerd type? Iemand die op zoek is naar een uitdagende en zelfstandige functie binnen een jong en dynamisch bedrijf? En vind jij het leuk om veel klantcontact te hebben en om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Office Manager
Jouw uitdaging als Office Manager:
Als Office Manager ben jij de steun en toeverlaat van de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van het bedrijf. Je ontvangt bezoekers, beantwoordt de telefoon en beheert de mailbox en agenda. Je beheert onze social mediakanalen, verzorgt de screening van kandidaten en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van huurcontracten. Je schrijft verkoop- en verhuurteksten in het Engels, brengt ons woningaanbod bij bedrijven onder de aandacht en je neemt afspraken in de buitendienst over indien nodig. 
Daarnaast vind je het leuk om potentiële klanten in kaart te brengen en daar contact mee te leggen en denk je graag mee om de groeidoelstellingen van de organisatie te behalen. Tot slot zorg jij ervoor dat het kantoor er altijd netjes en representatief uitziet. 
 
Wat wij bieden 
Wij bieden een veelzijdige functie in een flexibele organisatie waar er veel ruimte is voor eigen inbreng en groei. 

Daarnaast bieden wij: 
- een startsalaris tussen de 2000 en 2500 euro bruto (afhankelijk van ervaring e.d.); 
- 8% vakantiegeld en 23 vakantiedagen; 
- lunch van de zaak; 
- mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. 
 
Wat jij ons brengt 
Je bent gedreven, accuraat en creatief en je hebt een gestructureerde werkwijze.  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je weet het overzicht te bewaren en je bent goed in multitasking.  

Daarnaast vragen wij: 

- HBO werk en denkniveau; 
- minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; 
- uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels); 
- minimaal 32 uur beschikbaar en woonachtig in Amsterdam; 
- ervaring met social media; 
- goede geografische kennis van Amsterdam en omgeving is een pré; 
- ervaring met foto en videobewerking is een pré. 
 
Wie zijn wij? 
HousingNet, opgericht door Marco en Thijs in 2012 is een professioneel en groeiend makelaarskantoor gespecialiseerd in de verhuur van woonruimte in de regio groot Amsterdam. Sinds 2019 zijn we ook gestart met actieve aanhuur van woonruimte samen met een nieuwe collega en de komende jaren willen we ons ook meer gaan richten op de verkoop van woonruimte. Binnen ons bedrijf heerst een open, collegiale en informele sfeer. We werken samen hard om mooie resultaten neer te zetten maar we maken ook plezier met elkaar o.a. op onze vrijdagmiddag borrels. 

Interesse? 

Heb jij interesse in deze functie? Laat het ons zo snel mogelijk weten en stuur je volledig C.V. met motivatiebrief naar info@housingnet.nl.