Uw woning verhuren?

HousingNet is gespecialiseerd in woningverhuur in Amsterdam en omstreken. Met ruim een decennium aan ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt kunnen wij u voorzien van deskundig advies en de beste service. Het speelveld van huizenverhuur is voortdurend in beweging. Housingnet is goed geïnformeerd over veranderingen en trends op onder andere juridisch en demografisch vlak.

Bij het verhuren van een huis in Amsterdam is kennis van nationale en lokale wet- en regelgeving noodzakelijk. In veel gevallen verschillen regels zelfs per gemeente of stadsdeel waarin uw woonruimte gelegen is. U kunt hierbij denken aan:

  • De rol van een hypotheek op uw verhuurmogelijkheden
  • Het puntensysteem voor verhuur
  • Vergunningen rondom kamerverhuur

Wij adviseren u over al deze en andere factoren, waarmee u te maken gaat krijgen bij het verhuren van uw huis in Amsterdam en omstreken.

Over tijd hebben we een succesvolle marketingstrategie ontwikkeld voor het vinden van huurders. Als u via ons een huis verhuurt in Amsterdam vinden we snel een geschikte invulling. Vrijwel altijd binnen 30 dagen! We bieden de woning onder meer aan op ruim 30 woningwebsites, waaronder Funda, Pararius, Expat Rentals en Huurwoningen.nl. Door onze hands-on mentaliteit en uitgebreide screening zorgen wij ervoor dat uw woonruimte snel en verantwoord wordt verhuurd.

Mede dankzij deze succesvolle strategie hebben wij een verhuurportefeuille van meer dan 1000 woonruimtes van zowel particulieren en beleggers als investeerders in beheer. Onze klanten verhuren voornamelijk woonruimtes in grootstedelijk Amsterdam.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij uw woning snel, veilig en voor de beste prijs kunnen verhuren? Bekijk hier ons stappenplan