Uw woning verhuren?

HousingNet is gespecialiseerd in de verhuur van woningen in Amsterdam en omstreken.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt kunnen wij u voorzien van deskundig advies en de beste service. De verhuurmarkt veranderd constant en het is daarom bij het verhuren van een woning noodzakelijk dat u op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving, deze verschillen vaak zelfs per gemeente waar uw woning gelegen is. Wij hebben deze kennis en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor de verhuur van uw woning.

Momenteel behandelen wij een verhuurportefeuille van meer dan 1000 woningen van zowel particulieren, beleggers als investeerders, deze wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe verhuurders die voor het eerst gebruik maken van onze services. Bekijk onze reviews om meer te lezen over de ervaringen van onze verhuurders en huurders.

Dankzij onze succesvolle marketingstrategie verhuren wij bijna al ons aanbod altijd binnen een maand. Uw woning wordt aangeboden op ruim 30 woningwebsites, waaronder Funda, Pararius, Expat Rentals en Huurwoningen.nl. Daarnaast versturen wij mailings met uw woning naar expat relocators en nationale- en internationale bedrijven. Door onze hands-on mentaliteit en uitgebreide screening zorgen wij ervoor dat uw woning snel en veilig wordt verhuurd aan de meest geschikte kandidaat.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij uw woning snel, veilig en voor de beste prijs kunnen verhuren? Bekijk hier ons stappenplan