Een woning aankopen

Een woning kopen in Amsterdam en omstreken? Met de huidige krappe woningmarkt kan dat lastig zijn. Huizen en appartementen worden binnen een mum van tijd verkocht. En tegen flinke prijzen. HousingNet helpt u graag uw droomwoning te kopen. Met ons grote netwerk en snelle handelen vinden wij een woning die bij u past. 

Een woning aankopen voor verhuur 

Geld beleggen door een extra woning te kopen en deze te verhuren, levert u veel op. Zeker in deze tijden waarin de spaarrente steeds verder wegzakt. Met een woning heeft u zekerheid van uw bezit. Anders dan bij beleggen op de beurs bijvoorbeeld. U legt uw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten. En als u later de woning toch wilt verkopen, profiteert u wellicht van de meerwaarde. Beleggen in een extra huis of appartement is dus een rendabele en veilige beleggingskeuze. 

Maar of u nu voor het eerst gaat beleggen of al diverse panden in bezit heeft, het is altijd een lastige beslissing. Zeker in Amsterdam en omstreken, waar de woningmarkt flink onder druk staat. Daarom begeleidt HousingNet u in het gehele aankoopproces.

 Maak een afspraak  Onze werkwijze

 

kantoor